Betaald chatten

Betaald chatten is een baan waarmee gemakkelijk en snel geld verdiend kan worden. Er zijn namelijk bedrijven die erotische chatdiensten aanbieden en dit gaat vaak via sms-berichten van een mobiele telefoon. Klanten sturen dan een sms’je en jij kunt daarop antwoorden. Per beantwoord bericht krijg je dan een vergoeding. Betaald chatten doe je thuis vanachter je laptop of computer, daarnaast heb je nog een goede internetverbinding nodig. Omdat je met een computer werkt gaat het beantwoorden van sms’jes erg snel. Het is op die manier mogelijk om met meerdere mensen tegelijk te chatten, waardoor je dus veel meer kunt verdienen. Vaak is het wel belangrijk dat je foutloos kunt typen. Het is natuurlijk ook een voordeel als je snel kunt typen, omdat je dan sneller reacties klaar hebt. Met veel inlevingsvermogen en aantrekkelijke zinsbouw kun je de kans vergroten dat jouw gesprekspartner berichten blijft sturen. Dit is erg belangrijk omdat trouwe klanten een grote inkomstenbron kunnen zijn.

Bij betaald chatten is het grootste deel van de berichten erotisch getint. Je moet er dus geen moeite mee hebben om erotische berichten te lezen en te versturen. Veel personen houden er echter ook van om gezellig te chatten met je, dus chatgesprekken over het werk, het weer en de politiek komen ook zeker voor. Een andere manier van betaald chatten is via een chatbox. Je krijgt dan vaak per minuut of uur betaald dat je aanwezig bent in de chatbox. Deze chatberichten zijn vaak aan erotiek gerelateerd en het contact met de andere persoon is vaak sneller dan bij het chatten via sms-berichten.

Het grote voordeel van betaald chatten voor geld is dat je zelf je werktijden kunt inplannen. Het kan gemakkelijk een avondje tussendoor als je even niets te doen hebt. Deze baan is dus erg geschikt voor het gezinsleven. Studenten hebben echter vaak tijd over waardoor dit ook een aantrekkelijke (bij)baan voor jongeren kan zijn. Wanneer je betaald wilt gaan chatten heb je eigenlijk alleen een computer en een internetverbinding nodig. Omdat de berichten vaak erotisch getint zijn is het verplicht om minimaal 18 jaar te zijn. Als je veel tijd over hebt en snel kunt typen is dit dus een goede manier om geld bij te verdienen. Het maakt voor het bedrijf waarbij je werkzaam bent niet uit hoe veel je werkt. Natuurlijk hebben zij het liefst dat je elke dag aanwezig bent, maar je bepaald zelf wanneer je zin hebt om te chatten. De verdiensten hangen dus af van het aantal beantwoorde berichten, laat je niet tot iets verplichten waar je geen zin in hebt.

Het is belangrijk om te weten dat de inkomsten uit betaald chatten bij de belastingdienst bekend gemaakt moeten worden. Het bedrijf betaalt je vaak uit als freelancer, zonder hier belasting over te betalen. Kijk dit eerst goed na voordat je begint met betaald chatten. Geef je inkomsten op bij de belastingdienst zodat je voorkomt dat je een boete krijgt. De boetes voor het niet opgeven van inkomsten kunnen erg hoog uitvallen.

Reageren is niet mogelijk.